sonaht

Προφίλ

E-mail Εκτύπωση
Click image to open!
Η εταιρεία STAMA  ξεκίνησε την εμπορία ξυλείας το 1949 στο Ηράκλειο. Για 30 χρόνια έκτοτε η εταιρεία, συνέχισε τις εισαγωγές ξυλείας με έδρα την αποθήκη της στο κέντρο του Ηρακλείου, επί της οδού Βύρωνος. Το 1980 ανέλαβε η δεύτερη γενιά και μετέφερε τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης στον Άγιο Ιωάννη Χωστό. Για τα επόμενα 10 χρόνια εμπορεύεται μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ξύλου τα οποία έχουν ως τελικό αποδέκτη τις κατασκευαστικές βιομηχανίες και τις βιοτεχνίες επίπλου της Κρήτης

Το 1993 επένδυσε σε μηχανήματα κατεργασίας, προχωρώντας στον τεμαχισμό της μελαμίνης σε τυποποιημένες διαστάσεις εξυπηρετώντας έτσι ένα μεγάλο τμήμα επιπλοποιών και εργολάβων. Παράλληλα ξεκίνησε σταδιακά και την πώληση διαφόρων ειδών επιπλοποιίας και εξοπλισμού κουζίνας. Το 2001 εγκαινιάστηκε ένα νέο πολυκατάστημα στο οποίο, οι επαγγελματίες και οι ιδιώτες μπορούν να βρουν τα πάντα για να ολοκληρώσουν τις κατασκευές και τα μαστορέματα τους αντίστοιχα. . Εκτεταμένες μοντέρνες εγκαταστάσεις συνολικού μεγέθους 3500 m2 συμπεριλαμβάνουν άνετο παρκινγκ , το κτήριο του πολυκαταστήματος, 2 χώρους αποθήκευσης, τις 3 γραμμές μεταποίησης καθώς και τα δικά της μέσα μεταφοράς. Το 2004 εγκαινιάστηκε η αποθήκη στο 4ο χιλ. Ηρακλείου-Μαλάδων, χωρητικότητας 2500m2. Το 2004 έγινε ο επίσημος αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείαςEgger για την Κρήτη, προβάλλοντας καινοτόμα σχέδια σε μελαμίνες, βακελίτες, πάγκους κουζίνας, φορμάικες, δάπεδα laminate, pvc και ABS. Επιδιώκοντας την πληρέστερη εξυπηρέτηση του πελάτη της, η εταιρεία προχώρησε σε συνεργασία με τις εταιρείες REHAU, για συγκόλληση περιθωρίων καιGRASSγια μηχανισμούς επίπλων και συστημάτων κύλισης. Στην ανακαινισμένη έκθεση οι διακοσμητές, αρχιτέκτονες και μηχανικοί μπορούν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στα υλικά, για τις νέες τάσεις στα χρώματα και να τις ενσωματώσουν στις υποψήφιες μελέτες τους.

Το 2008 ξεκίνησε η λειτουργία του e-shop, όπου στο ηλεκτρονικό κατάστημα της SΤΑΜΑ θα βρείτε μηχανήματα, εργαλεία, βερνίκια, χρώματα, μονωτικά, δάπεδα, ξυλεία και μια μεγάλη ποικιλία σε πόμολα, είδη κήπου, αξεσουάρ για το σπίτι, ηλεκτρικές συσκευές της ΤΕΚΑ, φούρνους, εστίες, νεροχύτες και πολλά άλλα νέα είδη που προστίθενται συνεχώς αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τις επιλογές που έχετε.

Στόχος της εταιρείας SΤΑΜΑ, αποτελεί η διαρκής ικανοποίηση των πελατών της, με άριστη ποιότητα προϊόντων που τους παρέχονται στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς.

Η εταιρία διαθέτει μέσα μεταφοράς με τα οποία εκτελεί δρομολόγια σε όλη την τοπική αγορά της Κρήτης, ενώ συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρίες για αποστολές σε όλη την Ελλάδα.
 
stamaae iso 2014
ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 07-06-2015